Villa 130

Les Jardins du Ch√Ęteau d'Olonne

Het vakantiehuis

Natuurlijk wilt u een mooi vakantiehuis in de Vendee huren. Villa 130 op het vakantiepark Les Jardins des Sables d’Olonne is een van de mooiere huizen op het vakantiepark. Het ligt heel centraal op het park, dicht bij de receptie en uitgang. U krijgt geen spijt als u dit vakantiehuis in de Vendee huurt. In het hoogseizoen of in het laagseizoen.

Veel comfort

Het type huis is een Sophora 3. Het heeft 2 badkamers en 3 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 6 personen. U heeft in een Sophora 3 veel meer ruimte dan een Sophora 4, die geschikt is voor 8 personen en dus een extra slaapkamer heeft.

Begin 2016 hebben wij het interieur grotendeels vervangen / vernieuwd. U komt dus in een oase van luxe en comfort terecht. De foto’s op de homepage geven u een goede indruk.

De tuin geeft veel privacy en bevat een verwarmd zwembad, voor vele uren plezier voor jong en oud. Wilt u weten of dit mooie vakantiehuis in de Vendee nog beschikbaar is? Kijk dan hier. Heeft u nog vragen?Vul dan het contactformulier in en ik kom zo snel mogelijk met een antwoord en/of offerte. U kunt natuurlijk ook direct reserveren!

Extra voordeel als u direct boekt via de eigenaar

Als eigenaar kan ik u iets extra’s bieden tov touroperators. Neem daarom snel contact met mij op.